Главни ГенералНокиа Е71 Ревиев: Сцреенсхотс И

Нокиа Е71 Ревиев: Сцреенсхотс И

Генерал : Нокиа Е71 Ревиев: Сцреенсхотс И


Е71 Стандби екранГлавни мени у формату мрежеСнимак инсталираног менија апликацијаБровинг МобиНаија.цом на Е71Још увек на МобиНаија.цомПокретање еБудди јава мессенгер-аеБудди контакт листаеБудди: Разговарај са вама ко зна

Категорија:
Деал Оф Тхе Веек: Нокиа Кс2 Дуал СИМ
Ако ради на модему, ради на телефонима; глупо!